Referentie Ron

Ron, persoon met Klinefeltersyndroom:

‘Haar gedrevenheid is zeldzaam en ze nam me mee richting een positieve benadering van mijn leven, en leerde me op een ontzettend fijne manier mezelf opnieuw uit te vinden.’

Martine, mijn reddende engel

Het begon allemaal in 2016. Er werd het Klinefelter syndroom bij mij vastgesteld. Het is een extra vrouwelijk geslachtschromosoom waardoor ik zowel mannelijke als vrouwelijke hormonen bezit. Het is niet erfelijk en er is geen remedie tegen.  Ik worstel daar al mee, zolang ik me heugen kan. Ik was eind 2019 aan het einde van mijn latijn. En werd als gevolg ervan steeds depressiever. Ik besloot hulp te zoeken.

Ik kwam in contact met Martine van Eekeren, en dat bleek een positief keerpunt in mijn leven te zijn.

Een afspraak was snel gemaakt. Martine bleek een vriendelijke vrouw te zijn, met het hart op de juiste plaats en een groot empathisch vermogen.

Ze had veel kennis in huis op het gebied van Klinefelter. Ze was een ervaringsdeskundige, en wat voor een. Ze heeft in haar privéleven dagelijks te maken met deze belasting.

Er was meteen een klik. Ze is een heel gedreven vrouw, en in haar behandelingsmethode staat de mens altijd voorop. Haar gedrevenheid is zeldzaam en ze nam me mee richting een positieve benadering van mijn leven, en leerde me op een ontzettend fijne manier mezelf opnieuw uit te vinden.

Deze ziekte (of aandoening) trok ook een grote wissel op de relatie met mijn vrouw.

Ook zij werd betrokken bij onze gesprekken. Wat uiteindelijk een positieve uitwerking had op onze relatie. Daar zijn mijn vrouw en ik haar heel dankbaar voor.

Ik durf te stellen dat ze mijn reddende engel is geweest.

Ik ben inmiddels meer in balans en heb mijzelf leren accepteren wie ik ben.

Uiteindelijk ben ik niet alleen maar een mens behept met dit syndroom. Nee, ik ben veel meer dan dat. Ik ben vooral een mens! Een met veel mogelijkheden en talenten.

Ik ben nu veel meer in balans en ook de verhouding met mijn vrouw heeft een positieve boost gekregen.

Zonder de kennis, kunde en warme ondersteuning van Martine van Eekeren was dat ons nooit gelukt. Ze stond altijd voor me klaar, of het nu overdag of ’s avonds was.

Ik kan haar dan ook bij iedereen aanbevelen!

Martine ontzettend bedankt!

Martine.png